Sjulsmark i Norrbotten

Träningsaktiviteter

Detta händer vår/vintern 2019!

Söndagar kl.19.30 Spinning med Katarina och Jennie

Måndagar kl.18 Yoga med Biggan

Tisdagar kl.20  Innebandy

Onsdagar  kl.19.30 Spinning med Katarina och Jennie

 

 

 

 

Ungdomsfotboll

I Sjulsmark spelas ungdomsfotboll för alla åldrar, en del åldersgrupper i samarbete med närliggande klubbar.Vi har två fotbollsplaner, en 7 och en 11 mannaplan.

För ytterligare fotbollsinformation kontakta kansliet på sjulsmarksmailto:k@gmail.com

eller kontakta Fredrik Karkiainen 070-6750011.

 

I Sjulsmark kan vi även erbjuda en aktiv fritid för vuxna. Med ett träningskort i SSK får man träna aerobics, spinning och innebandy, samt träna i byns gym som finns i folkets hus. Gymmets åldersgräns är 15 år.

 

Detta gör du för endast 400kr per år som medlem och 500kr för icke medlemmar. Betalningen sker via fakturering, Träningsavgiften avser kalenderår så vid varje årsskifte gäller ny träningsavgift. För information om dagar och tider för de schemalagda aktiviteterna hittar du på anslagstavlan på folkets hus tills vidare, men kommer inom kort även hitta den informationen här.

 

För ytterligare information om olika träningsformer kontakta kansliet på 0701806073 eller sjulsmarksk@gmail.com

 

Alla avgifter som tex medlemskap och träningsavgifter kommer att faktureras efter att du har valt att bli medlem nedan. Om du väljer att enbart lösa träningsavgift så följer du ändå länken nedan och skriver in i komentarsfältet att du enbart vill betala träningsavgift.

För att bli medlem följ länken nedan!

https://www.svenskalag.se/sjulsmarkssk/bli-medlem